Шакира: Загубата на гласа ми беше най-мрачният момент

06.11.2019 12:58 | Видян 1775 пъти

Шакира: Загубата на гласа ми беше най-мрачният момент

Звездата с колумбийска кръв Шакира призна, че най-тежкият период в живота й е свързан с временната загуба на гласа й.

“Това ме засегна дълбоко. И преди, и след това. Приемаш много неща за даденост, когато ги имаш… В случая с моя глас, това е нещо, което е толкова присъщо на моята природа, това е моята идентичност.

Винаги съм мислила, че един ден ще загубя много неща. Един ден ще загубиш младостта си, ще загубиш красотата си, дори ще загубиш приятели. Има хора, които идват и си отиват… но никога не съм мислила, че гласът ми е нещото, което може да изчезне. Когато възникна това съмнение, когато не знаех дали ще мога да пея отново, това беше най-мрачният момент в живота ми”, изповяда се 42-годишната в интервю за АФП.

Припомняме, че през ноември 2017 г. трикратната носителка на „Грами“ беше принудена да отложи световното си турне за седем месеца, след като претърпя кръвоизлив в дясната си гласова струна.

При това, което описва като „чудо“, Шакира възстанови гласа си по естествен начин, без да се налага да се подлага на операция, както било препоръчано от лекарите и най-накрая успя да извърши обиколката си през 2018 година.

Документален филм за турнето, в който звучаха хитове от над две десетилетия и се основава на две предавания, които тя изяви в Лос Анджелис, ще бъде пуснат да се върти в около 60 страни от 13 ноември.

"Това е едно от най-важните турнета в живота ми за това какво означава, за различните препятствия, които трябваше да преодолея”, допълни тя.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !