Златка не излиза от козметичните салони, зарязва бебето на бавачка

01.11.2019 15:55 | Видян 3572 пъти

Златка не излиза от козметичните салони, зарязва бебето на бавачка

Златка Райкова роди и хукна по фризьорските салони. Вместо да дундурка бебето си Благой, младата майка прекара 3 часа в студиото за красота на гримьора Цецо Андреев, пише „Уикенд”.

Златка държи винаги да е с изрядна прическа и  дори и това, че преди по-малко от месец даде живот на първородния си син, не може да я откъсне разкрасителните процедури, които отнемат няколко часа. Половинката на екс футболиста Благо Джизъса не си даваше зор из фризьорския салон и не бързаше да се прибира при новородения си син. В студиото Русата Златка се обзаведе с конска опашка и къдрави краища. А пък веднага след раждането, плеймейтката се боядиса отново в светло рус цвят и вече не е шоколадова брюнетка.

Припомняме, че след като забременя, силиконката смени цвета на косата си. Първо за да не бъде разпознавана, второ - за да е с по-близък до естествения си цвят и да не се налага да използва вредни бои.

Плеймейтката роди на 30 септември тази година, а само няколко дни след това отиде на дискотека за да полива раждането на Благой. Младата майка втрещи всички, че заряза детето си и отиде на бар, за да празнува. За събитието тя се бе барнала с рокля, разбира се, модерна прическа, професионален грим и маникюр. „Не мога да разбера как още при изписването са вече с маникюр и прическа. Как успяват?! Повечето майки в първите месеци нямат време да се огледат в огледалото, а какво остава да ходят по салоните за красота”, коментира друга майка една от снимките на Райкова.

Според източници на „Уикенд”, Русата Златка е родила със секцио, защото е искала да избера деня, в който ще стане родителка. Тя се е посъветвала с астролог, който й направил хороскоп й и казал, че хората, родени под това число, са амбициозни и успешни. Те винаги се стремят към върха и никога не се примиряват с подчиненото положение. Обичат властта, упорити са и не се предават – все качества, които Райкова искала да притежава малкият Благой.

Детето има бавачка, която се грижи за него, за да може мама Златка да е красива и да не загуби вниманието на любимия си Благой Георгиев.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !