Йоана Буковска се срещна с Лив Улман в Норвегия

29.10.2019 12:08 | Видян 1382 пъти

Йоана Буковска се срещна с Лив Улман в Норвегия

Йоана Буковска-Давидова успя да сбъдне една своя голяма мечта – да се запознае със световноизвестната актриса Лив Улман, по чиято автобиографична книга създаде своя пръв моноспектакъл „Променяне“.

В момента българката е на театрално турне в Скандинавия, където е осъществила заветната среща с музата на Ингмар Бергман. Йоана качи в профила си във Фейсбук снимка с Лив и написа: „Ето как мечтите ми стават реалност – тази вечер аз бях на театър, на една от Величините в съвременното изкуство – спектакъла на Лив Улман в Драмен, Норвегия... Дали е съвпадение, че турнетата ни се засякоха?!“ 80-годишната легенда на киното и театъра е написала посвещение на нашата актриса, което гласи: „Обичам теб и мен в Changing. Топла прегръдка. Лив.“ На сцената в Драмен Улман е представила моноспектакъл по своя живот, носещ заглавието „Лив“.

В норвежката столица Осло, в Стокхолм в Швеция и в Копенхаген и Орхус в Дания тези дни Йоана Буковска-Давидова пък ще покаже своето уан уомън шоу по бестселъра на Лив Улман Changing. Представленията ще са на български с английски субтитри.

„Ще бъде изключително преживяване за мен, ако някой ден се запозная с Лив Улман“, беше казала Йоана в интервю за „Монитор“ преди премиерата на своя проект. Сега това вече е факт и голям късмет, тъй като по принцип Улман живее в Бостън и рядко гастролира в родината си.

Източник: Monitor
Снимка: Фейсбук


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !