Амелия - Мира и Георгиос напуснаха Игри на волята

27.10.2019 09:23 | Видян 1538 пъти

Амелия - Мира и Георгиос напуснаха Игри на волята

Амелия – Мира не успя да постави абсолютен рекорд и да отстрани четвърти участник в „Игри на волята: България“. Тя се изправи в битка срещу Томас.

Двамата трябваше да наредят правилно домино с българските шевици и букви от Глаголицата. Войните трябваше да събират елементите един по един, минавайки през три препятствия по трасето – греда за баланс, падаща стена и колчета в земята, по които трябваше да минат.

Амелия – Мира направи две сериозни грешки, които позволиха на Томас да спечели битката и по този начин да отстрани Амелия от играта.

След края на битката Томас заяви, че спира с коалициите и, че от тук нататък всеки ще играе сам за себе си. Във вилата повечето от Славяни бяха щастливи да разберат, че именно той е спечелил битката, но вечерта им беше помрачена от съобщението на Георгиос.

Гъркът заяви, че заради контузията си, получена на битката за територия в понеделник, няма да може да продължи участието си в шоуто и също като Атанас му се налага напусне шоуто.

Новината разстрои всички, но най-вече Веселин, който беше най-близкият приятел на Георгиос в шоуто. Как ще се справят Славяни, които изведнъж останаха само пет, ще разберем в следващите седмици.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !