Новата Адел за рождения ден на Drake

26.10.2019 10:13 | Видян 3811 пъти

Новата Адел за рождения ден на Drake

След като се раздели със съпруга си, певицата Адел бе забелязана да се забавлява на рождения ден на рапъра Drake. Звездата бе сред гостите на партито му в Goya studios.Там са били поканени много звезди, сред които Снуп Дог, Future, Крис Браун, Пи Диди и др. Там бе и Адел, която поразила всички с променения си външен вид. Всички забелязали, че тя е свалила голяма част от теглото си, пише OK Magazine.

В Instagram Адел публикувала само един кадър от партито, но и от него се вижда промяната във външния ѝ вид.

Според източник, близък до певицата, сега за Адел приоритет са тя и нейният син.: „Адел просто се наслаждава на себе си. Сега за нея най-важното е възпитанието на Анджело“.

Появата на Адел на парти на рапър не е случайно. След като се раздели със Саймън Конеки, певицата започна роман с рапъра Скепта. Тя бе забелязана да присъства и на неговото парти за рождения му ден в Лондон през септември.

Двойката се познава от години, но връзката им е отскоро. Близки до Адел твърдят, че нещата помежду им се развиват много добре и има всички предпоставки да се превърнат в „страхотна двойка“.

„Адел и Скепта се подкрепяха доста по време на своите раздели. Те имат силна и специална връзка. Техните приятели предвиждат, че романсът им ще прерасне в нещо сериозно и ще се превърнат в страхотна двойка“, коментира преди време източник пред Daily Mail.

Адел и Конеки сключиха брак през 2016 г. Двамата имат син – Анджело.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !