100 Кила абитуриент на пролет

25.10.2019 13:21 | Видян 697 пъти

100 Кила абитуриент на пролет

Рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, ще е абитуриент напролет. Певецът в момента е в 12 клас и през май ще завърши средното си образование.

„Живи и здрави да се дипломирам и ще вдигна най-зрелищния бал. На другата година всички ще казват: „Най-големия цирк го видяхме“, през смях споделя Килата. Той не крие, че му е много трудно след толкова години да залегне отново над учебниците, и то имайки предвид пълния му с участия график, но има голямо желание да завърши и ще даде всичко от себе си.

‚Хора, повярвайте, никак не ми е леко. Работя, по цяла нощ съм на участия, после гледам да уча, за да успея да завърша, но съм сигурен, че при желанието, което имам, нещата ще се случат", твърди пред „Телеграф“ рапърът.

Паралелно с емоциите около училище, 100 Кила ще изненада феновете си с 5 нови парчета, които ще бъдат коренно различни едно от друго.

„Това съм аз. Не мога да бъда поставян в един пакет. Та аз не ходя с две еднакви маратонки, вие ме карате да вляза в един стил“, споделя изпълнителят.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

iOS 14: Ако вашият iPhone показва...

Apple пусна iOS 14 с редица основни подобрения на...

Първа АГ болница стана на 70 г.

Първа АГ болница в столицата, известна и като Света...

Няма коментари към тази новина !

*}