Камелия натрупа половин милион след като натири Пайнер

25.10.2019 13:05 | Видян 2491 пъти

Камелия натрупа половин милион след като натири Пайнер

Фолк певицата Камелия категорично не може да се оплаче от липса на доходи откакто напусна Пайнер.

Когато в края на 2014 година тя официално се раздели с димитровградската компания, мнозина й предричаха залез на кариерата. Пет години по-късно Камелия не само не е слязла от чалга небосклона, но и значително е забогатяла.

Справка в Търговския регистър показва, че за няколко лета тя е отчела солидни нетни приходи в размер на 591 хиляди лева. С всяка изминала година сумите драстично се покачват.

За 2015 година Камелия е декларирала 95 бона приходи, а на следващата година цифрата скача до 113 хиляди. През 2017 година певицата е отчела 176 хиляди лева, а за 2018 - 207 000. И за настоящата година сумата със сигурност няма да е по-малка. Звездата се радва на доста участия, а и хонорарът й е прилично висок. Всъщност именно той е причината за нарастването на доходите й откакто не е в Пайнер.

Всеизвестно е, че певиците на фирмата трябва да делят хонорарите си с шефовете си. Стандартната практика е това да е 50:50. Малцина са тези, които прибират 70% от приходите си. Сега обаче Камелия не се отчита на никого, а плаща единствено на озвучителите си.

До края на годината тя драстично ще увеличи доходите си. Освен, че покрай празниците хонорарите скачат, тя в момента е на турне в САЩ, което ще се отрази доста добре на джоба й. Според запознати, тя ще прибере не по-малко от 100 000 долара.

Друга сериозна финансова инжекция е предаването "Гласът на България". Вече три сезона тя е сред треньорите в музикалното риалити и се очаква да запази мястото си и в предстоящото издание. От шоуто Камелия получава доста добри пари, които отново не трябва да дели с никого, тъй като сама се продуцира.

За разлика от нея, колежките й от Пайнер трябва да делят с Митко Димитров и хонорарите от различни предавания, в които участват, пише Галерия.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !