Кали борела сценичната треска с алкохол

24.10.2019 15:07 | Видян 1111 пъти

Кали борела сценичната треска с алкохол

Случвало ми се е да пия по време на участие, но спрях да го правя. Или пък да ударя едно преди да изляза на сцената, защото все още имам сценична треска. Но колкото и да се притеснявам, вече не пия", сподели Кали, предава България днес.

С любопитна постъпка преди няколко вечери Кали затвърди трезвената си позиция по отношение на участията си - докато беше в столична чалготека, тя вдигна наздравица с... микрофона си! Изпълнителката е категорична, че няма как да си позволи да пие, тъй като всяка сутрин става много рано, за да прави закуска и да подготвя децата си за училище.

"Ако пийна, няма как да стана сутринта", обяснява тя. И напук на твърдението, че без градус няма радост, Кали се раздаде максимално като демонстрира, че и на 44 години може да е лудетина. Гримаси, закачки с мъжете в заведението и шеги с всички бяха само част от импровизациите, на които фолкпевицата заложи.

Преди време Кали легна на пода в една от дискотеките по време на участие и беше обвинена, че е сериозно почерпена и не може да се крепи на краката си. "

Лежах на земята не защото съм пияна, а за да правя шоу на хората. Вече редовно започнах да лежа на сцената по време на участия. Разочарована съм от някои мои колежки, защото са прекалено скучни. Едва ли някой помни, че бях първата фолкпевица, която пя боса на участие. Свалих си токчетата, защото ми пречеха и исках да ми е удобно, а не да се правя на интересна. Сега много певици го правят. Така че може скоро и други да пеят легнали. Но нека знаят, че това е много трудно, защото няма никаква опора в диафрагмата. А аз го правя както и винаги пея на живо. Правя го за хората, за да се забавляват", разказа още Кали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !