Шарън Стоун: Първичен инстинкт не би могъл да се снима днес

23.10.2019 16:17 | Видян 1013 пъти

Шарън Стоун: Първичен инстинкт не би могъл да се снима днес

Шарън Стоун не вярва, че култовата лента, изстреляла я директно на върха на Холивуд, „Първичен инстинкт“ не може да бъде заснета днес.

“Мисля, че „Първичен инстинкт“ беше заснет в точното време. Той изрази всички наши страхове и съмнения. Тогава жените тъкмо започваха борбата за правата си”, каза Стоун в интервю за списание Allure, чиято корица украси този месец.

“Това е интригуващ филм днес, но може ли да се снима сега? Съмнявам се, че би се превърнал в сензация, както по онова време”, допълва звездата. Лентата от 1992 г. е известна с откровените си сцени, като емблема ще остане разпитът, който Майкъл Дъглъс в ролята на детектив води с Шарън Стоун, в ролята на основен заподозрян за убийство и нейното кръстосване на краката с късата бяла рокля.

Въпреки звездният си статус и доказаните актьорски способности Стоун сподели, че е изживяла доста тежък период около 40-тата си годишнина. “Не получавах работа, защото ме смятаха за прекалено възрастна за актриса в Холивуд. Мъжете не искаха да излизат с мен, защото никой не иска да се занимава с жена, която има малки деца. Въпреки всичко това, 40-те бяха период, в който започнах да разбирам самата себе си. Смятам, че тогава бях най-красива”, заявява Стоун.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !