Боби Михайлов скри дъщеря си в Америка

23.10.2019 11:12 | Видян 1150 пъти

Боби Михайлов скри дъщеря си в Америка

Преди 25 години един от най-добрите вратари в историята на родния футбол Борислав Михайлов преживява огромна драма в живота си, пише „Галерия“

Тогава първата му съпруга и майка на Ники Михайлов и Бистра го зарязва. Ученическата му любов Гергана се хвърля в обятията на друг футболист от „Левски“. Говори се, че това е Божидар Искренов, който по това време е скъсал с красивата стюардеса Алина. Михайлов много тежко преживява изневярата. Освен Боби, Гергана зарязва и двете си деца на Боби, които той отглежда с помощта на родителите си. И до днес Ники Михайлов отказва да разговаря с родната си майка.

Няколко години, когато Михайлов се жени за гимнастичката Мария Петрова, тя поеме грижите за децата и нито за миг не гои оставя да се чувстват изоставени и без майка. От брака на Мария и Боби се ражда дъщеря им Елинор.

В края на миналата година девойката замина да учи в САЩ, като родителите й се надяват чепатата девойка да влезе в правия път. Работата е там, че Елинор е изключително глезено дете и като тийнейджърка е скъсала нервите на родителите си. За нея се грижела основно майка й, която едва не се поболяла от прищевките и пакостите на щерка си. Близки споделят, че тя едва 13-годишна сама определила  кога да излиза и кога да се прибира вкъщи. Завършила е 22-ра столична гимназия, но там учителите се видели в чудо с нея – командвала съучениците си, била тартор и инициатор на всевъзможни щуротии. Опитите на родителите й да я направят спортистка претърпели провал.

В края на миналата година тя се записва да учи политически науки в едно от най-престижните висши училища в Америка – Североизточния университет в Бостън, Боби Михайлов и Мария са доволни от този факт и смятат, че дъщеря им е намерила своето място в живота.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кари Ъндърууд триумфира на...

Кари Ъндърууд доминира на музикалните награди на...

Марк Антъни и Bad Bunny ще пеят на...

Изпълнителите Bad Bunny, Карол Джи, Кани Гарсия и Марк...

Няма коментари към тази новина !

*}