Code Fashion TV на телевизионния фестивал в Кан

18.10.2019 09:55 | Видян 1002 пъти

Code Fashion TV на телевизионния фестивал в Кан

За първа година екипът на Code Fashion TV е част от най-голямото телевизионно изложение в света Mipcom.


Единствената българска модна телевизия е и единствената българска медия със свой собствен щанд по време на четиридневното изложение.

Тази година Mipcom събира в Palais de Festival в Кан 3000 изложители от цял свят и над 20 хиляди посетители всеки ден. Във филмовата столица на Ривиерата, свои представителства по традиция имаха най- големите в бранша начело с BBC, Warner Bros, ABS, Discovery, DW, Endemol и много други.
Освен натоварената програма от срещи и конференции през деня, организаторите се бяха постарали да създадат уникална атмосфера за работни вечери и партита, по време на които се продаваха едни от най-обичаните телевизионни формати в света.

Екипът на Code Fashion TV успя да създаде много нови контакти по време на welcome партито, което се проведе в любимия на холивудските звезди хотел Carlton.

По време на изложението Mipcom за свой офис Code Fashion TV избраха Armani Cafe.

Четиридневното изложение на Mipcom приключва днес, а екипът на Code Fashion TV  се завръща в България с вълнуващи новини - нови световни формати ще се завъртят в ефира ни, а дистрибуцията на телевизията се увеличава в едни от най-гледаните платформи в света. Звезданата водеща на телевизията Елица Стойчева пък остава на Френската ривиера, а вие съвсем скоро очаквайте нейния моден блог в сайта ниcodefashion.bg.

Stay tuned за най-новото в света на модата и лайфстайла, защото Code Fashion TV ще задоволи всичките ви телевизионни желания!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !