Ани Салич преодоля развода, има си нов мъж

17.10.2019 12:11 | Видян 3219 пъти

Ани Салич преодоля развода, има си нов мъж

Ани Салич е превъзмогнала травмата от развода с дългогодишната си половинка Бранко Салич и отново се радва на мъжко внимание.

Новинарката бе засечена от фотографите на „Ретро“ в компанията на добре сложен тайнствен господин, с когото прекара целия предиобед, преди да отиде на работа.

Двамата се срещнаха в заведение, намиращо се в непосредствена близост до столичния апартамент на тв звездата. За да не буди подозрението на клиентите, Ани влезе вътре сама, а след няколко минути към нея се присъедини и мъж на средна възраст. На закътана маса в заведението двамата прекараха приблизително час, а после излизайки, продължиха да вървят по тротоара, на сантиметри един от друг, и да си бъбрят.

Крайната им спирка бе гаражът на Салич, където водещата на новините по Нова телевизия спретна цял сценарий на кинотрилър. След като отключи вратата с дистанционно, тя изчака мистериозния си придружител да докара до мястото луксозното си беемве, което преди това той бе паркирал на съседна улица. От номерата на лимузината се вижда, че тя е току-що докарана от Германия и все още не е минала дори регистрация. Ани се качи на предната седалка до шофьора и двамата се шмугнаха в подземния паркинг под блока на новинарката, където останаха 30 минути.

Кратката им, но пък обвита в потайност среща приключи, когато господинът изфуча в неизвестна посока с беемвето си. Ани пък отскочи до съседното заведение за бързо хранене и с два дюнера в торбичка си повика такси, което да я откара до телевизията. Очевидно 50-годишната водеща не желае да дава повод за клюки и интриги на колегите си и затова е предпочела да ползва таксиметрови услуги, отколкото ухажорът ѝ да я откара до работа с чисто новата си кола.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !