Съквартирантите от Vip Brother 3 щурмуват парламента

07.04.2009 17:30 | Видян 4474 пъти

Съквартирантите от Vip Brother 3 щурмуват парламента

Средствата, с които ще бъдат подпомогнати 8-те мисии във Vip Brother 3, нараснаха с почти 100 000 лв. само за няколко дни. Каузата, за която 14-те събират пари през тази седмица, е Финансиране за изграждането на рехабилитационен център за деца с проблеми в развитието.

Съквартирантите неведнъж призоваваха българските политици да се включат с помощ за нуждаещите се. До момента резултат няма и звездите избраха трима свои представители, които да „щурмуват" българския парламента утре. Това са Андрей Слабаков, Ивайла Бакалова и Емил Кошлуков.Тримата ще запознаят депутатите с проблемите на нуждаещите се, с каузите в благотворителния сезон, а също така ще съберат пари от народните избраници в името на благотворителността.

Междувременно, снощи бяха излъчени новите шест номинации. Застрашени от изгонване се оказаха Емил, Устата, Софи, Мария, Гала и Ицо.

Тази сряда артистичната мисия, с която трима от номинираните ще се спасят, е с кодовото име „Забранена любов". Съквартирантите ще трябва да изиграят на сцената на VIP Brother отделни епизоди от сериала на Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !