Преслава сред лукса на Дубай

14.10.2019 13:07 | Видян 1718 пъти

Преслава сред лукса на Дубай

Октомври е в разгара си, но необичайно високите градуси за месеца, които все пак не могат да конкурират температурите на лятото, събуждат носталгията по жаркия сезон у много хора.

И понеже времето не може да се върне назад, а до "плажните дни" има повече от половин година, страдащите по този период се впускат в преследване на горещия климат.

Търсенето на "топли" преживявания отведе Преслва сред екзотиката и лукса на Дубай, където тя си почива от безспирните ангажименти, изпълнили графика ѝ напоследък, пише Dir.bg.

След като се върна от ваканцията си в Рим и Истанбул, певицата се отдаде на редица участия в страната ни, а в свободното си време бе погълната изцяло около грижите за малката си дъщеря.

И докато вечерите тя радваше своите почитатели, дните ѝ бяха изпълнени със занимания с Паола. Преди дни брюнетката качи в личната си Инстаграм страница снимка, разкриваща едно от любимите ѝ занимания - разходка с нейната наследница в парк. На кадъра майката е облечена в спортно облекло и бута скъпа бебешка количка.

Но сега изпълнителката на "Водка с утеха" сподели с последователите си в социалната мрежа изображение от Обединените арабски емирства. На фотографията тя е облечена в бански от две части с тъмносин цвят и светли шарки. Застанала е до пейка край басейн с "арт инсталация", от която се спускат изкуствени бели и розови цветя, с които тя прикрива част от тялото си - и по-точно: корема си.

Възможно е след раждането тя все още да смята, че не е достатъчно плосък, но съдейки по това, което разкрива на фотосите в интернет, фигурата ѝ е прекрасна.

"Много си готина! Уникална и неповторима си!", "Внимание! Красива жена на борда", са само част от коментарите към снимката, която към момента има 21 хил. харесвания.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !