Хоро обедини бедните и богатите във Фермата

11.10.2019 11:42 | Видян 1270 пъти

Хоро обедини бедните и богатите във Фермата

Пет седмици след старта на „Фермата: Нов свят“ всички участници – и бедни, и богати, получиха народни носии и бяха призовани от продукцията да се съберат в двора на чорбаджиите.

За всеки от тях бе изработен индивидуален костюм, а предизвикателството да завържат пояс или забрадка правилно допълнително вдигна градуса на настроението им.

Докато жените се възхищаваха на шевиците, а мъжете с почуда търсеха допълнителен чифт гащета, за да не им боцкат потурите, Сами Хоссни взе да асистира на съотборниците си.

Не обличам носия за пръв път, играл съм народни танци пет години и съм представял България на международни турнири“, призна бившият плувец и настоящ треньор.

„Сърцето ми получи крила, чакам тези носии цял месец!“, заяви маникюристката Силвия, а английската възпитаничка Елизабет Илчева си обеща да си направи цяла колекция с разновидности на удобната дреха.

Запален огън и фолклорна група с музиканти посрещнаха чорбаджии и сиромаси в двора на богатите. Патриотичният, тържествен заряд на народните носии събуди спонтаността им и всички се запрегръщаха сърцато за „добре дошли“.

Предизвикателството пред героите в шоуто бе да се хванат на хоро – единствената социална мрежа, която е позволявала на мъжете и жените от едно време да флиртуват и да заявят интерес към потенциален партньор.

Кръшният народен танц под акомпанимента на барабан, кларинет и акордеон, озари лицата на чорбаджии и сиромаси и на финала те не искаха да се пуснат.

За първи път усетих, че ние там сме заедно, не сме два враждуващи отбора, и беше много хармонично“, призна софтуерният милионер Митко Караиванов.

„Когато се събрахме около огъня, мисля, че всичките ни различия изчезнаха и бяхме едно цяло. Бяхме бълагри, които са се събрали да се забавляват. Беше прекрасно!“, добави Бети.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !