Банова отново шофира след катастрофата

11.10.2019 09:55 | Видян 1773 пъти

Банова отново шофира след катастрофата

Деси Банова не само е преодоляла страха си да шофира, но и отново е зад волана на лъскавия си джип, с който катастрофира в началото на февруари, предава Ретро.    

Въпросният мощен мерцедес, който се отличава от километри заради турскосиния си цвят, известно време бе извън движение, за да премине основен ремонт. Тъй като возилото е сватбения подарък за Деси от Росен Плевнелиев за венчавката им през юни миналата година, те преценила, че не иска нова кола заради сантименталната стойност на тази.

Бившата синоптичка преглътнала лошия спомен от инцидента и отново кръстосва столицата с баровскич джип, който струва 150 бона. Докато беше в гараж, тя караше далеш по-скромна и обикновена количка, но не ползваше услугите на личен шофьор, въпреки уплаха от инцидента.

Припомняме, че Деси бе ударена отзад от бус на Цариградско шосе, докато беше зад волана на джипа си. Въпреки сериозността на ПТП-то, синоптичката се отърва без сериозни травми. Веднага след инцидента съпругата на експрезидента бе откарана от самия него във ВМА. А след прегледа бе пусната за домашно лечение.

В продължение на два месеца блондинката избягваше да сяда сама зад волана, но вече не била толкова стресирана. Лично тя карала всяка сутрин дъщеричката от предишната си връзка до училище, тъй като малката е Йоана от тази есен е в първи клас. Момиченцето е част от малчуганите в престижния Италиански лицей, където е и щерката на Николета Лозанова и Валери Божинов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !