Кейт Мидълтън - кралица на есенната мода

09.10.2019 17:07 | Видян 2101 пъти

Кейт Мидълтън - кралица на есенната мода

Определено има причина херцогинята на Кеймбридж да бъде сочена за една от най-добре облечените жени в света.

Днес тя за пореден път показа защо това е така, пише Dir.bg.

Въпреки интересната за посетителите изложба в Природонаучния музей в Лондон, на която бяха изложени кости от динозаври, присъстващите не можеха да откъснат поглед от Кейт Мидълтън.

Тя изглеждаше изключително стилно, облечена в нежен тъмнолилав тънък пуловер със зигзагообразен завършък на ръкавите и около шията.

Тя бе съчетала дрехата с широк зелено-бежов панталон с висока талия, в средата на чиито свободно падащи крачоли минаваше ръб. За да постигне перфектната есенна визия, Мидълтън носеше тъмнолилави обувки на висок ток с катарами и червени ресни на марката "Tod"s", както и чанта с позлатена дръжка на "Chanel".

37-годишната херцогиня посети музея "Angela Marmont Centre" за биоразнообразието, на който тя е патрон от 2013 г. насам. В свое интервю преди 2 години, Кейт каза, че учреждението е едно от любимите места на по-големите ѝ деца - принц Джордж и принцеса Шарлот.

Вторник вечерта принц Уилям и Кейт проведоха лична среща в двореца Кенсингтън със съоснователя на "Microsoft" - Бил Гейтс, която не беше предварително обявена.

В ролята си на покровители на Кралската фондация, те бяха домакини на милиардера, които е попечител на най-голямата частна филантропска фондация "Бил и Мелинда Гейтс", дала близо 30 милиарда паунда за благотворителност.

След напускането на принц Хари и Меган, херцозите на Кеймбридж за главни директори на Кралската фондация, съсредоточена върху психичното здраве, опазването на дивата природа, младите хора и др.

Снимки: Снимка: Daily Mail, People, Hello

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !