С какво не се разделя Виктория Бекъм?

08.10.2019 16:42 | Видян 2037 пъти

С какво не се разделя Виктория Бекъм?

Без какво не излиза навън Виктория Бекъм? Въпреки че държи изключително много на своя външен вид и стила си, дизайнерката може да забрави някои гримове или аксесоари, но не и специалните кристали, които ѝ носят късмет. Това разкри тя във свое видео, публикувано в Instagram.

„Едно от нещата, които обичам, са тези малки кристали, които държа в малко пакетче. Те са толкова дребни и тънки, че мога да ги сложа за украса на цветята из къщата. Те привличат положителната енергия“ разкрива Пош Спайс в клипа.

Съпругата на Дейвид Бекъм допълва, че винаги носи една част от кристалчетата в дамската си чанта, защото техният заряд я кара да се чувства по-добре.

Според Ейми Карълтън, специалист по естествени камъни, носенето на определен вид камъни, както прави дизайнерката, има своите предимства. „Те подпомагат функциите на тялото. Освен това хората могат да медитират, като ги наредят около себе си“, казва още тя и уточнява, че камъчетата поддържат баланса на организма.

Специалистът коментира пред списание „Hello“, че малки кристали като тези, с които Виктория Бекъм не се разделя, трябва да се държат близо до тялото, за предпочитане до кожата. Те излъчват определени вибрации, но колкото по-малки са, толкова по-слаби са и вълните.

Бившата спайска неведнъж е разказвала в интервюта по какъв начин се справя със стреса в ежедневието. Освен чрез кристалите, които я зареждат с енергия, тя успява да се отърве от натрупаното напрежение като се разхожда сред природата в своето имение или отива на спа.


Източник: tialoto
Снимка: Instagram


   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !