Джоли и Пфайфър ослепителни в Рим

08.10.2019 09:05 | Видян 1700 пъти

Джоли и Пфайфър ослепителни в Рим

Околосветската обиколка на Анджелина, в рамките на която промотира последния си филм - "Господарка на злото 2", продължава с пълна сила, предава Dir.bg.

След като стартира в Лос Анджелис, където се появи с петте си деца - Шайло, Вивиан, Пакс, Захара и Нокс, тя замина за Токио.

Там стъпи на червения килим заедно с най-големия си син Мадокс, който не успя да се присъедини към братята и сестрите си в Щатите, понеже в момента е първокурсник в университета Yonsei, разположен в Сеул, Южна Корея. Това бе първата среща на актрисата с Мадокс от края на август, когато тя лично му помогна да се настани в учебното заведение. Безспорно в премиерната вечер на лентата в Япония, брюнетката бе повече от щастлива в компанията на своя кавалер.

Но, както казват хората, всичко хубаво си има край. След представянето на продукцията на "Дисни", звездата отново стегна куфарите и замина за Рим, като за втори път тази година се раздели със сина си. По голяма вероятност двамата ще се видят пак покрай Коледа, имайки предвид огромното значение на празника за всяко семейство.

Сега обаче бившата съпруга на Брад Пит се намира в Италия, където очарова своите почитатели с появата си. 44-годишната Джоли изглеждаше зашеметяващо, позирайки пред обективите на фотографите с колежката си - Мишел Пфайфър.

За събитието тя беше избрала екстравагантен асиметричен топ с тънки презрамки от колекцията на Givenchy Couture в люляков цвят, който подчертаваше женствеността и красотата ѝ. Дрехата, изградена от свободно спускащи се до глезените плисирани части, падащи на етажи с различна дължина, прикова погледите на всички с интересната си форма, наподобяваща деликатните крила на пеперуда. Надолу Анджелина носеше прав черен панталон, който бе съчетала с елегантни обувки на висок ток в същия цвят. За да допълни визията си, без излишно да отвлича вниманието от ефекта на горната част на тоалета, тя единствено се бе спряла на чифт висящи обеци с един камък в кехлибарен цвят.

До нея прелестната Пфайфър изглеждаше също така бляскаво, спряла се на сатенирана кремава блуза с дълги ръкави и надиплена яка, която също беше комбинирала с черен панталон, но с по-широка кройка, от този на Джоли. И въпреки че вече е на 61 г., със сигурност никой не може да ѝ ги даде.

Наскоро "Дисни" пусна видео, което разкри подготовката на холивудската красавица за премиерната вечер на "Господарка на злото 2". Клипът е заснет в новия ѝ дом, в който тя се премести с децата си след развода с Пит. Огромната двуетажна къща, част от фасадата на която е обрасла в бръшлян, е разположена в престижния лосанджелиски район Лос Фелис. Тя впечатлява със своя простор и светлина. От кадрите става ясно, че на първия етаж се намира просторна кухня, чийто интериор е в бялата гама, а на горния етаж е спалнята със собствена баня, до които се стига по масивна вътрешна стълба. Пленителна е и добре поддържаната градина, която обгражда имота, издигнат на леко възвишение. В кадрите, освен екипът, погрижил се за визията на Анджелина, влязоха и домашните ѝ любимци - заек, куче и гущер.

В едно от последните си интервюта, което Джоли даде за сп. "Madame Figarо", тя разкри, че след раздялата си с Брад се е чувствала изгубена, малка и незначителна. Хубавицата сподели още, че тогава е преминала през изключително сложен период в живота си, през който се е чувствала наранена и тъжна. Но именно възможността, че някой ден отново може да бъде щастлива е нещото, което я е държало в тези трудни моменти. Тя иска да научи децата си на това, че винаги има надежда, независимо колко мрачен може да изглежда.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !