Успешната връзка зависи от разликата по възраст

07.10.2019 09:45 | Видян 934 пъти

 Успешната връзка зависи от разликата по възраст

Според астрологията на Авестан разликата във възрастта е основен фактор за успешен брак, съжителство, връзка според различните вкусове за съюз. Ето как влияе:

0 години – може да се ожените, но ще живеете без промени – цял живот в една къща, на едно работно място. 90% от браковете с такава разлика оцеляват. В такъв съюз може да няма много страст, но другарските чувства са силни.

1 година – добрите делови и бизнес отношения, които могат да станат основа за отлично финансово положение в брака. Благоприятни са браковете по сметка, които са с такава възрастова разлика.

2 години – в основата на този брак е с духовността и  принципите. Влюбеността, като правило, не е много  продължителна. Такива бракове са екзотични: без деца, без живот, но душата пее!

3 години – не е най-добрата разлика за брак. Партньорите в този брак постоянно се състезават  и си съперничат. Единият от съпрузите винаги ще бъде изправен пред изпитания и известно изкушение.

4 години – брак, в основата на който е приятелството, взаимопомощта, разбирателството.

5, 10, 15, 20 години – сключва се чрез кармична връзка. Този брак е най-трайният. Двамата в двойката се държат един за друг и  се водят един друг през живота. Такива отношения не са лесни. По-лесно за по-младия партньор, той има по-малко проблеми. Възрастният ще помогне при избора на посока в живота, нужен е духовен растеж и пълно освобождение от всички страхове и комплекси.

6 или 9 години – семейният живот ще е пълен с адреналин. В семейството ви ще има постоянно недоразумения, кавги, борби.

7 или 14 години – съюз, който се състои от много тайни, без компромиси. Брачните отношения ще страдат от намесата на външни хора в тях. 

8 години – щастлив брак. Партньорите винаги се опитват да бъдат заедно, привързани са един към друг. В отношенията им няма емоционални възходи и падения, което дава  стабилност.

11 години – постоянна война на лидери и критика. Партньорите винаги остават недоволни един от друг. От време на време имат желание да започнат всичко от нулата.

12 години – непостоянство.Пълната липса на взаимопомощ.

***Забележка:

Важно е да запомните, че зороастрийската година започва в зори на 21 март. Лице, родено преди тази дата, съответства на тотема от предходната година. Резултатите за отношенията, според разликата във възрастта, са от 0 до 16 години. Ако разликата във възрастта е повече от 16 години, тогава започваме отброяването отново. Ако разликата е от 17 до 31 години, то от 32 се изважда „разликата в годините“.

Ако разликата е повече от 32 години, от „разликата в годините“ изваждате 32, ако е нужно го изваждате няколко пъти .

Информация: Интернет

Снимка: lifebg.net 


 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !