Део става водещ на „Царете на комедията”

06.04.2009 16:30 | Видян 7835 пъти | Гласували 2

Део става водещ на „Царете на комедията”

ВИП съквартирантът Део влиза в ролята на Филип Аврамов в най-новото издание на „Царете на комедията” – утре вечер по „Нова телевизия”, съобщиха от медията.

Симпатичният блондин е първият гост-водещ в комедийното предаване. Като бивш барман той ще забърка смешен коктейл от скечове, монолози и забавни истории заедно с четиримата актьори-титуляри. В „Царете на комедията” човекът, който доказа, че на лъжата краката са 45-и номер - Влади Въргала, ще игрaе хай тек маниак с четири гигабайта РАМбо. Въргала ще представи най-новите технологични подобрения в кухненските уреди - прибори за хранене с USB, мивка с bluetooth, фризер-телепат, учтива закачалка и чехли с реотан.
Единственият актьор, по-нисък и от инфлацията - Георги Мамалев, ще въведе зрителите в тайните на американското мууви. Човекът, който има своя звезда на Алеята на сливатаq ще разкрие „магията” на киното като разконспирира някои режисьорски трикове.
Любимецът на критиката Николай Урумов ще се въплъти в полицай, който е толкова съвестен, че отвреме-навреме работи и като легнал полицай, за да убива скоростта на нарушителите.

Комикът Филип Аврамов ще разсмива зрителите от музея на братя Галеви за автомобили на старо в Дупница. Освен това Фицата ще играе и ганджа тип с тъмни очила, който напушва шофьора на БаНеДей Такси.
На 7 април в „Царете на комедията” започва новата рубрика „ТОП 10”. В първата класация, която доста прилича на излагация, Део ще подреди 10-те най-яки реплики от конкурсите „Мис България”.

В публиката утре лесно ще бъде човекът, който има такива плочки на корема си, каквито някои искат да си сложат в банята – топ-моделът на „Уеб моделс” Жоро Костадинов. До него невинно ще се усмихва „Мис Бюти 2009” – Руслана Канева. Тя е само на 17 години и още не я пускат в дискотеките... Сред гостите ще е и актьорът, който вдига скандал на кафе машина за това, че не пуска бъркалки – будната съвест на нацията Александър Дойнов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !