Марго Купър е новата Мис Свят България 2019

27.09.2019 11:41 | Видян 1555 пъти

Марго Купър е новата Мис Свят България 2019

Марго Купър, или Маргарита Киприянова както е пълното име на българката с руски корени, е новата носителка на короната Мис Свят България 2019 г. и ще представи страната ни на най-престижния конкурс Мис Свят.

Това е поредната титла на красавицата, след като през 2016 победи в международния конкурс Топ модел на света, а година по-рано се окичи с короната на Мис Азия. Майка и е българка, а баща й руснак и затова прекарва по-голямата част от детството си в родината на баща си, но в последните години се е базирала в София. "Тази година реших да се състезавам в конкурса за красота Miss World Bulgaria. Целта ми е с гордост да представям България на най-високо международно ниво и също така да демонстрирам на целия свят, че да бъдеш българска красавица не опира само до външната красота, а и до ценностна система: саморазвитие, доброта, грижа за околната среда, отговорно потребление на природни ресурси, помощ в личностното развитие на другите хора", написа малко след победата си снощи Марго. Тя може да се похвали в биографията си и с участие в риалитито „Фермер търси жена“.

В рамките на конкурса беше избрана и българската, която ще ни представя на Мис Вселена. Това е Лора Атанасова.

Още 5 красавици бяха коронясани на церемонията. На финала на Мис Оушън, който ще се преведе в Тайпе, България ще бъде представена от Моника Русимова. Честта да представи страната ни на конкурса Мис Азия Глобал в Кочин, Индия ще има Ева Добрева. Даша Узун спечели титлата Мис Топ Модел на Света 2019 и ще се бори за световната титла в Киев, Украйна. Ваня Апостолова ще бъде българката, която ще представи страната ни на сцената на Мис Туризъм Свят в Шанхай, Китай. На конкурса Мис Гранд Интернешънъл в Каракас, Венецуела страната ни ще бъде представена от Виктория Васева.
Седемте победителки на България бяха наградени с корони, инкрустирани със злато, скъпоценни камъни, диаманти и плакети, изготвени специално за събитието от централите на Мис Свят Лондон и Мис Вселена Ню Йорк.

Конкурсът премина в традиционни три части. В откриващата част, под специална хореография, изготвена от хореографа на събитието – Атанас Месечков, участничките представиха български народни танци, облечени във фолклорни носии. В официалния тур претендентките за титлите дефилираха с изтънчените вечерни тоалети на дизайнера Стоян Радичев. А в най-деликатния тур гостите имаха възможност да видят ексклузивната колекция бански облекла.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !