Ащън Къчър бесен на Деми Мур

25.09.2019 17:40 | Видян 3044 пъти

Ащън Къчър бесен на Деми Мур

Изглежда на Ащън му омръзна да слуша клеветите срещу него.

Деми Мур разкрива много нови детайли около живота си и трудностите, през които е преминала. Един от най-тежките й периоди е връзката с Ащън Къчър. Актрисата разказва, че по време на връзката им той й изневерявал, и то точно след нейния спонтанен аборт.

В мемоарите й разказва, че след неуспешната бременност тя изпаднала в тежка депресия и пиела постоянно. Въпреки това тя била решена да спаси връзката си и дори се съгласила на тройка с Ащън и момиче, от което той бил заинтересуван. По-късно, обаче, той използвал това за извинение за изневярата с нея.

Актьорът, обаче, май има различна версия за случилото се. Вчера той публикува туит, който ясно показа мнението му по въпроса: “Смятах да напиша много хаплив пост, но тогава погледнах сина си, дъщеря си и жена си и реших да го изтрия.” По-късно допълни публикацията с цитат от баща си “Животът е хубав”.

Това е първият път, в който той се включва в дискусията по темата. Деми и преди е говорила за случилото се. Според нея това е бил начинът на Ащън да се измъкне от брака им.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Легендата на "Мотаун" и автор на...

Американският музикант и текстописец Ламонт Доузър,...

Ето как изглежда вече Камелия

Фолк певицата Камелия често експериментира с външния си...

Няма коментари към тази новина !

*}