Емануела: Що за съд е този, който лишава сина ми от майка?

19.09.2019 15:22 | Видян 1068 пъти

Емануела: Що за съд е този, който лишава сина ми от майка?

Фолкзвездата Емануела отново има огромни големи проблеми с таткото на втория си син - Димитър. Наследникът на милионера Динко Динев я осъди на първа инстанция за родителските права върху малкия Мити и сега над певицата е надвиснала заплахата детето й да бъде отнето.

Какви мерки ще предприеме гласовитата красавица, за да запази рожбата при себе си? Има ли вероятност да клекне пред бившия си и да му се помоли за милост? На тези и още много други въпроси отговаря превицата в интервю за "Уикенд".

- Eмануела, затоплиха ли се отношенията ви с Димитър Динев, бащата на сина ви Мити? Ако ли не, има ли шанс да заровите томахавката?
- Все се разправяме за родителски права. В България всичко е възможно, не бих се учудила дори, ако решат дори да ми отнемат детето. В момента то е при мен и ще обжалвам на още много инстанции, та баща му да не ми го вземе. Синът ми Мити има жива, здрава и права майка, която може да се грижи за него... На всички им беше много странно, когато съдията излезе с решение, за което направо нямам думи. Било то, видите ли, продиктувано от „вътрешното му убеждение”. Била съм отчуждавала детето от Митко... Та това е безумие! Синът ни е на 4 години и половина. Имаше периоди, в които баща му изобщо не се интересуваше от него. Няколко пъти не съм давала Мити на татко му, защото беше болен. Друг е въпросът, че съм го пускала извън режима, и съответно не бива да ме обвиняват, че се опитвам да отчуждавам детето. Димитър тогава заведе дело. Той просто се чуди за какво да се заяжда.

- Имате ли доказателства, че детето е било болно, когато не сте го давала на бившия си и че сте му позволявала да вижда татко си извън режима?
- Всички документи са представени пред въпросната съдийка, включително и медицинските за периодите, когато детето е било болно, и декларациите, от които е видно, че съм давала детето на Митко извън режима. Тя каза, че съм се опитвала да отчуждавам сина ни, и че много съм работила... Да, много работя, ама нали трябва да си гледам децата. Плюс това на мен в крайна сметка денят ми е абсолютно свободен и прекарвам цялото си време с тях. Имам дори проблеми по тази причина с мои близки и с приятеля ми Мартин, с когото сме от две години и половина заедно. Всички знаят, че Мити за мен е на първо място.

- Как е възможно при това положение да ви отнемат родителските права?
- Възможно е вътрешното убеждение на съдийката да е подплатено някак си... Тя, вземайки това решение, лишава детето и от майка, и от баща, защото Мити не стои при татко си, а при баба си. Димитър отива да му се порадва за 2 часа и го оставя. Иронията е, че той и в съда каза, че не може да гледа сам детето, защото работи - има ресторанти. Много бил ангажиран, особено през лятото.

- Нека да обобщим – твърдите, че не дистанцирате сина си от баща му...
- Категорично! Детето трябва да общува и с двамата си родители. Друг е въпросът, че когато е при баща си, дни наред е с изключен телефон и не знам, какво се случва с него. Спъва ми се всякакъв достъп. Митко ме блокира, не говори с мен, държи ме в неведение. Последният път синът ми беше болен, а аз разбрах от баба му. Сега и тя ме е блокирала, явно й е наредено. Докато Мити е там 8 дни, нямам връзка с него. Купих му телефон, който изобщо не ми се вдига.

- Кога ще следващото заседание от съдебната ви сага?
- Подадох въззивна жалба, но още не са отговорили. Реално сега очаквам делото да отиде в градския съд. Там като втора инстанция са трима съдии и се надявам да вземат решението си според закона, а не според „вътрешното си убеждение”. Мити вече ходи на детска градина и няма как да се спазва режимът, който е бил преди това. Още навремето ме заплашваха, че ще ми вземат детето и т.н. Явих се по Нова телевизия и казах истината, а ме осъдиха незнайно как за злепоставяне и клевета. После Митко ми се обади да си оправим отношенията, предложи да не се караме и да не обжалвам. Е, не обжалвах. Но му платих дължимата сума, за която беше искът му по гражданското дело. Хората си мислят, с колко ли неща съм се уредила около тези милионери... Да, ама не!

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}