Половинката на Джъстин Бийбър на корицата на Vogue

18.09.2019 16:55 | Видян 842 пъти

Половинката на Джъстин Бийбър на корицата на Vogue

Половинката на Джъстин Бийбър е звездата на корицата на октомврийския брой на австралийското издание на Vogue.

В него Хейли споделя някои подробности за бъдещите си планове, както и любопитна информация за съвместния си живот с канадския изпълнител.

"Бракът винаги ще бъде труден и мисля, че добрите отношения са ключът, който да потръгне. Никога преди не съм живяла с някого.

Никога не ми се е налагало да съжителствам с някого по този начин, но се научих как да споделям пространството с този човек за първи път. Опитвахме се заедно да се учим и да правим нещата така, че да са ок и за двамата."

Хейли признава, че отношенията ѝ с Джъстин са повлияни силно и от негативните коментари в социалните мрежи.
 
Въпреки че се е опитвала да обръща внимание само на мнението на хората, които следва, често се е изкушавало да чете коментарите и на непознати.

"Това, което се оказва сложно за психическото състояние, е, че лесно може да се оставиш на хората да те убедят в нещо, което не е вярно."

Хейли Бийбър обаче бързо е разбрала, че всичко зависи от нея самата. Затова и се е постарала да не обръща внимание на чуждото мнение. И това е направило живота ѝ много по-лесен.
Що се отнася до бъдещите ѝ професионални планове, Хейли има намерение да навлезе в света на козметиката и да създаде собствен продукт.

Източник: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}