Половинката на Джъстин Бийбър на корицата на Vogue

18.09.2019 16:55 | Видян 1082 пъти

Половинката на Джъстин Бийбър на корицата на Vogue

Половинката на Джъстин Бийбър е звездата на корицата на октомврийския брой на австралийското издание на Vogue.

В него Хейли споделя някои подробности за бъдещите си планове, както и любопитна информация за съвместния си живот с канадския изпълнител.

"Бракът винаги ще бъде труден и мисля, че добрите отношения са ключът, който да потръгне. Никога преди не съм живяла с някого.

Никога не ми се е налагало да съжителствам с някого по този начин, но се научих как да споделям пространството с този човек за първи път. Опитвахме се заедно да се учим и да правим нещата така, че да са ок и за двамата."

Хейли признава, че отношенията ѝ с Джъстин са повлияни силно и от негативните коментари в социалните мрежи.
 
Въпреки че се е опитвала да обръща внимание само на мнението на хората, които следва, често се е изкушавало да чете коментарите и на непознати.

"Това, което се оказва сложно за психическото състояние, е, че лесно може да се оставиш на хората да те убедят в нещо, което не е вярно."

Хейли Бийбър обаче бързо е разбрала, че всичко зависи от нея самата. Затова и се е постарала да не обръща внимание на чуждото мнение. И това е направило живота ѝ много по-лесен.
Що се отнася до бъдещите ѝ професионални планове, Хейли има намерение да навлезе в света на козметиката и да създаде собствен продукт.

Източник: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слуховете за моята смърт са силно...

“По повод на някои боклуци, които пишат в интернет,...

Цвети на Криско яхна ултраскъп мощен...

Това лято жената на Криско се обзаведе с последен...

Няма коментари към тази новина !

*}