Осъдиха Фелисити Хъфман на 14 дни затвор

16.09.2019 10:12 | Видян 1257 пъти

Осъдиха Фелисити Хъфман на 14 дни затвор

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман бе осъдена на 14 дни затвор и глоба в размер на 30 000 долара. Така актрисата стана първата официално подведена под отговорност във връзка със скандала с корупционната схема, с която богати родители вкарват децата си в престижни университети.

Екранната Линет ще трябва да отработи и 250 часа обществено полезен труд, а в затвора се очаква да се яви на 25 октомври. Самата тя пледира виновна, като прие присъдата си и се извини на семейството си. Нейните адвокати настояваха тя да бъде осъдена условно, като положи обществено полезен труд и плати глоба с 10 бона по-малко. Прокурорът пък поиска един месец живот зад решетките.

Другата актриса, която скоро ще застане на съдебната скамейка в същите обвинения, е Лори Луглин. Тя обаче все още твърди, че е невинна.

Припомняме, че звездата от „Отчаяни съпруги“ и колежката й от сериала „Пълна къща“ са в списъка с родители, които са броили „символични“ суми от по 10-15 000 долара до 6, 5 милиона долара, за да може наследниците им да се обучават в луксозни кампуси.

От общо 50 обвинени 33 са заможни родители. Останалите са спортни треньори в университетите и служители в администрацията. Те са правили фалшиви дипломи и снимки с Фотошоп, които да доказват несъществуващи спортни постижения на богаташките наследници.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !