Джиджи Хадид прави зеленото секси

14.09.2019 09:55 | Видян 2213 пъти

Джиджи Хадид прави зеленото секси

През новия сезон няма да липсва цвят в гардероба ни и една от последните появи на Джиджи го доказва още веднъж
Зеленият цвят продължава да печели позиции като един от най-модерните за новия сезон.

В зелено са акцентите и в една от последните стрийт визии на Джиджи Хадид. Моделът ни представя много приятна и много свежа комбинация, в която не липсват различни нюанси.

В центъра й е зеленият цвят, който се повтаря в принта на тениската, в пуловера и в ефектната структурирана чанта на Джиджи. Ето как едно обикновено съчетание от прав панталон и памучна тениска може да се окаже интересна и оригинална градска визия.

Много ни харесва и това, че Джиджи е играла смело с цветовете и без да е прекалено шарена, нейната комбинация е разнообразна и създава настроение. За есенните и зимните дни, в които ви е дошло до гуша от черно и сиво, едно такова заиграване с цветовете е точната идея, не мислите ли?

Що се отнася до обявяването на код зелено, ние вече го направихме по-рано тази седмица.

Зелените акценти бяха набелязани като част от нашата шопинг селекция за месец септември, по-точно във вид на меки плетива в зелени нюанси. Ще бъдат модерни както светлото зелено, така и зеленото, което носи Джиджи Хадид. И, да, знаем, че този цвят обикновено е в представите ни всичко друго, но не и секси или пък особено стилен. Тази есен модата ни предизвиква да мислим различно!

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !