Въоръжен и маскиран крадец нападна Ася Капчикова

10.09.2019 11:56 | Видян 1172 пъти

Въоръжен и маскиран крадец нападна Ася Капчикова

Плеймейтката Ася Капчикова напада апаш! Въоръжен и маскиран крадец нахлува в салон за красота и започва да заплашва мацката с пистолет. Вместо да се уплаши, Ася скача и започва да се отбранява и бие нападателя с юмруци.

Всичко се оказва инсцениран обир със скрита камера, замислен от фризьора Ивайло Колев и моделката Нора Недкова, а Ася няма представа за подлия план.

"Беше на шега, не беше с лоша умисъл. Дори след това се смяхме", сподели пред "България Днес" Недкова. И добави: "Нямам вражда с Ася, познаваме се от дълги години. Не сме много близки приятелки, но не сме и врагове. Работим в една сфера, няма какво да делим".

Всичко се случва преди месеци в разкрасителен салон на приятеля на Недкова Ивайло Колев. Докато Ася чака за процедури, а Ивайло подстригва Нора Недкова, в салона връхлита маскиран крадец, който започва да ги плаши с пистолет и им иска парите. Ася не му остава длъжна и налита на бой. В следващия момент Ивайло и Нора я спират и обясняват, че това е инсцениран грабеж със скрита камера, а целта е шега с Ася. Кадрите са споделени в социалните мрежи, като е представен целият замисъл от инициатора на идеята Нора Недкова. От видеото се вижда как Нора и Колев се виждат насаме и обсъждат подлия план срещу Капчикова, като изпипват всеки детайл.

"Трябва да е нещо екстремно. Имам много идеи в главата, но като цяло да е нещо като обир", убеждава фризьора Нора. Въпреки злобния според мнозина план Недкова е убедена, че двете хубавици не таят лоши чувства една към друга.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !