Звезди и фенове заедно на старта на Откраднат живот: Кръвни връзки

04.09.2019 13:07 | Видян 550 пъти

Звезди и фенове заедно на старта на Откраднат живот: Кръвни връзки

В началото на следващата седмица хитовия български медицински сериал Откраднат живот ще обедини звезди, фенове и екип в ексклузивна прожекция, която ще постави началото на дългоочаквания осми сезон.

Най-големите почитатели на продукцията ще имат възможност да видят първи началото на Откраднат живот: Кръвни връзки и да научат най-интересното от екипа на сериала и актьорския състав.

Прожекцията на първи епизод, който ще продължи с вълнуващите лекарски истории, ще бъде на 10 септември от 19:30 ч. в зала 3 на Cinema City в Mall of Sofia.

Билетите за събитието вече са в продажба.


"Отбелязването на началото и финала на Откраднат живот на голям екран, в присъствието на феновете, е необикновено преживяване, както за нас, така и за актьорите.

Това е моментът, в който историята оживява и виждаме как тя е докоснала през годините всички тези хора в залата“, разказва продуцентът на сериала Евтим Милошев.


Осми сезон поставя акцент на темата за кръвта, която ни управлява.

Още в първите епизоди зрителите ще видят любимите си герои в нова светлина и изправени пред предизвикателства, които ще променят хода на събитията в Света Анастасия.

Стартът на Откраднат живот: Крънви връзки е на 10 септември от 20:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо и дъщеря й си общуват с писма

Николета Лозанова е една щастлива майка, тъй като малкото...

Изковаха сабята на Ботев

Майстори в Козлодуй изковаха сабята на Ботев за филма на...

Няма коментари към тази новина !

*}