Михаела Филева твори

04.09.2019 11:55 | Видян 1145 пъти

Михаела Филева твори

"Изкуството ни позволява да намерим себе си и в същото време да се загубим", казва Томъс Мъртън и е напълно прав. Не един художник преоткрива вътрешния си свят чрез картините си и сякаш оставя частица от личността си в тях - завинаги запечатана под слоя бои.

Наред с всичко останало, обаче, рисуването е и чудесна терапия, която ни позволява да "изпуснем парата" и да се освободим от напрежението...

Точно това е установила и Михаела Филева, чиято програма последно време беше изключително натоварена с участия. След като турнето на "Кока-Кола" приключи, певицата реши да разпусне в столично заведение в компанията на фитнес треньора - Елиза Капустянова, където, освен по чаша бяло вино, двете дами държаха и четки в ръце.

Оказва се, че талантливата певица има заложби и в живописта. Картината на Филева изобразява буркан, от които, към тъмното небе, на свобода излитат светулки. Някои от елементите в произведението ѝ дори се доближават до стила на Винсент ван Гог - постимпресионизъм. Светулките в платното на изпълнителката, макар и не толкова експресивни, дискретно препращат към картината "Звездна нощ" на холандския художник, която днес се съхранява в Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк.

Още от този месец, обаче, красавицата продължава с концертите, тъй като стартира собственото ѝ турне, което ще започне от 19 септември в град Пловдив и ще завърши на 24 октомври в морската ни столица - Варна.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !