Виолета Сиракова се омъжи

03.09.2019 11:12 | Видян 2070 пъти

Виолета Сиракова се омъжи

Виолета Сиракова се омъжи. По-малката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков каза "ДА" на дългогодишния си приятел Георги Коруджиев. Сватбата се състоя на 31 август в резиденция "Бояна".

Кумове на двойката бяха Славея Сиракова - по-голямата сестра на булката и Петър Лаков.

Веднага след събитието, Илиана Раева сподели няколко снимки от лъскавото събитие, което нарече "магично". Младоженците са избрали част от украсата да е в тъмно лилаво. Самата тя е с дълга рокля в същия цвят, а дъщеря й Виолета е заложила на дантелена рокля в бежаво с огромен воал.

"Незабравима нощ... Благодаря на всички, които ни уважиха с присъствието си! Обичам ви!", написа Раева в неделя и сподели видео от зарята, с която е завършила вечерта. Тя показа и как 86-годишният й баща танцува народни танци, за да поздрави внучката си.

"Пожелавам на младото семейство сбъднати мечти, дечица, любов, щастие... И нека с лекота и усмивки да преминавате през живота, хванати ръка за ръка. Обичам виии", написа във Facebook Славея Сиракова.

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев се сгодиха на 10 декември 2018 г. в Барселона. Двамата имат 3-годишна дъщеричка, която кръстиха на баба си Илиана. Детенцето им бе шаферка на сватбата.

След голямата сватба, известното семейство ще се стяга за друга, защото наскоро Славея Сиракова се сгоди и представи официално своя приятел.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !