Бащата на Меган протегна ръка

03.09.2019 10:56 | Видян 1379 пъти

Бащата на Меган протегна ръка

Въпреки че роди сина си Меган Маркъл продължава да е в лоши отношения със своя баща. Томас Маркъл не бе дори сред гостите на сватбата й, а отношенията между двамата са доста тиражирани в медийното пространство.

Бащата на херцогинята на Съсекс дълго време мълча и обясни това с бременността на дъщеря си и желанието му тя да е спокойна в това време. Сега, обаче пред Mail On Sunday Томас не пропусна да сподели, че Меган продължава да го изолира от живота си, а така и от живота на своя внук - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Господин Маркъл споделя пред изданието, че искрено се надява, че все още може да оправи отношенията си със своята дъщеря и се надява, че майчинството може да я "размекне".

"Ще се радвам много, ако ми изпратят снимка на Арчи. Мога да я сложа в рамка и да я окача на стената до тази на Меган. Не е ли това което желае всеки дядо? Любопитен съм да разбера дали той е наследил прословутия нос на Маркъл.", разказва още Томас и допълни, че понякога си мисли, че хората не вярват, че обича дъщеря си, но той всъщност много я обичал.

" Доскоро помежду ни нямаше никакви проблеми. Докато Меган беше бременна с Арчи си мълчах, но сега реших да проговоря отново, защото те продължават да ме изолират от живота си." Той уточни, че е сигурен, че семейните различия могат да бъдат разрешени и се надява това да стане с него и Меган, и Хари.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меган била изправена пред смъртни...

Херцогинята на Съсекс е била изправена пред...

Риалити героите във "Фермата"...

Гениалните идеи често се раждат на празен стомах....

Няма коментари към тази новина !

*}