Наум Шопов и бременната Теа на морския бряг с майките си

23.08.2019 14:55 | Видян 2651 пъти

Наум Шопов и бременната Теа на морския бряг с майките си


Краят на лятото може и да наближава, но календарът все още стои на август и високите температури продължават да предоставят още слънчеви дни, които могат да бъдат прекарани на морския бряг.

Един от тези, възползвали се от възможността, е младият доктор и актьор Наум Шопов, който се наслаждава на хубавото време със своята бременна годеница - Теа и майките на двама им.

Трите дами и звездата от сериала "Откраднат живот" спазиха личната си традиция, която повелява всяко лято да заминат на почивка заедно, и сега са във Варна.

Двойката публикува в официалния си YouTube канал почти 16-минутно видео, разкриващо мигове както от пътуването им до морската ни столица, така и от самата им ваканция.

Без съмнение четиримата си изкарват повече от прекрасно, за което говорят и снимките, които Наум и Теа споделят в официалните си профили в Инстаграм. И двамата качиха кадри, всеки със своя родител, на фона на синия хоризонт и непокорните вълни.

"На моренце с мама", е посланието, което те решиха да поставят и на двете изображения, показващи щастието им.

Съвсем наскоро Теа и Наум отбелязаха 7 години заедно. По този случай актьорът пусна тяхна обща снимка, на която двамата са застанали в профил, а той е коленичил и целува бременния корем на годеницата си на фона на необятното море.

"Седем години заедно, а едва сега откриваме наистина важните неща в живота. Нямам търпение да ги открия всичките, с теб. Обичам те!", написа тогава той.

Източник: Дир

Вижте снимките в Галерията

Вижте видеото ТУК! 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !