МАРИО БИОНДИ РАЗПАЛИ ВУЛКАНИЧНИ СТРАСТИ НА ФЕСТИВАЛА „ETNA IN SCENA”

20.08.2019 12:21 | Видян 442 пъти

МАРИО БИОНДИ РАЗПАЛИ ВУЛКАНИЧНИ СТРАСТИ НА ФЕСТИВАЛА „ETNA IN SCENA”

През горещия месец август продължава поредицата от концерти на Марио Бионди на уникални италиански сцени.

След като преди няколко седмици певецът пя на средновековната сцена „Хоршовски”, разположена на върха на град Монфорте д’Алба, сега звездата стана част от тазгодишното издание на фестивала „Etna in Scena”.

Той се провежда в италианския град Джаферана Етнеа в Сицилия. Бионди обра овациите на публиката, изпълнявайки големия  си хит на лятото „Sunny days”, както и много от най-популярните си заглавия на внушителната сцена „Falcone e Borsellino”, разположена в подножието на вулкана Етна.

„Etna in Scena” е артистичен фестивал за музика, кино, танц и театър, а уникалното местополжение на сцената „Falcone e Borsellino” гарантира на зрителите незабравими усещания, гарнирани с невероятна гледка, разкриваща неустоимата красота на Сицилия.

Към богатата културна програма на фестивала „Etna in Scena” тази година се включиха изпълнителите Кристиано Де Андре, Едоардо Бенато и още мн. др , а специален гост беше тазгодишният победител в италианското музикално предаване „Amici” Алберто Урсо.

Също толкова вълнуващ се очертава да бъде концертът на Марио Бионди в Зала 1 на НДК на 18 октомври от 20:00 ч., където певецът ще ни пренесе в неповторимата атмосфера на италианското лято, подправена с уникалното соул звучене на изискания музикален стил на Бионди.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !