Андреа призна, че не е готова за нова връзка

12.08.2019 15:54 | Видян 1820 пъти

Андреа призна, че не е готова за нова връзка


„Не съм готова за сериозна връзка“! Това разкри певицата Андреа в социалните мрежи.

Повод за повдигането на завесата от страна на певицата е въпрос, отправен от неин почитател, дали е готова отново за сериозна връзка. На него тя отговаря твърдо „не“.

Това е първото официално признание на Андреа, че е сама и че не търси мъж, след като преди месец хвърли бомбата, че слага край на 12-годишната си връзка с Кубрат Пулев. По този начин не оставя и капка съмнение, че дългогодишната й любов с Кобрата в свършила,  писа „България Днес“.

Ексдвойката все още не разкрива каква е причината, която е разделила пътищата им.

По всичко си личи, че за изпълнителката е рано да се замисля за нови забежки и отношения с мъже. Още след като даде гласност на краха на отношенията си с Кубрат, Андреа афишира, че ще се наслаждава на живота си като необвързана дама. И го прави доста успешно.

Певицата не спира да споделя снимки от почивките си в турски и гръцки курорти. Един от последните й кадри е как се гмурка в морето, страх, който сама споделя, че наскоро преодоляла.

Кубрат също не тъжи дълго по загубата на певицата. Дни след новината той сподели свои полуголи снимки от Испания. Че Андреа е загърбила миналото и гледа смело към бъдещето, сочи фактът, че платиненорусата певица изцяло се е отдала на кариерата си, а днес е и първата й официална изява у нас след раздялата с боксьора.

Андреа държеше да е далеч от медийното внимание след новината за разлъката с Кубрат.

Сред първите, които утешават едрогърдата певица, е моделката Моника Валериева, с която споделиха уикенд по женски в Италия. Днес певицата е готова да се завърне към работата си, а първото й участие ще се състои в Пловдив. Веднага след това Андреа има предвидени ангажименти и в Румъния, където е изключително популярна.

Въпреки че през годините двамата бяха категорични, че искат сватба и дете, до тях не се стигна. Според мнозина причината за развоя на събитията е, че Андреа от дълго време искала деца, но Кубрат не бил готов.

Най-голямата драма настъпи след целувката между Кобрата и американската репортерка Джени Суши, която Андреа преживяла тежко. По-късно неин почитател забелязва, че липсват общи снимки на двойката.

Седмици по-късно изпълнителката, която върло пази личния си живот далеч от хорските очи и уши, обяви изненадващо за раздялата, като намекна, че се е изморила да участва в „детски игри“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !