Никол Шерцингер: Сама съм!

10.08.2019 09:18 | Видян 1739 пъти

Никол Шерцингер: Сама съм!

Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор Димитров. Това стана по време на шоуто „Австралия търси талант“, където тя е част от журито.

„Явно си си харесала австралиец?“, попита я нейна колежка, след като певицата открито флиртува с участник. На въпроса изпълнителката отговаря: „Тук има страхотен потенциал. Все пак съм сама“.

Признанието на Шерцингер развълнува голяма част от феновете ѝ от мъжки пол, които често ѝ отправят предизвикателни послания под снимките.

Никол Шерцингер се раздели с Димитров през 2017 г., но след това двамата се събраха. Дори нашенецът я доведе на гости в България и я запозна с родителите си.

Не е ясно кога е приключила връзката между Никол и първата ни ракета. За това, че те вече са разделени се заговори в началото на 2019-а. Едно „Обичам те“, написано от горещата изпълнителка под негова публикация, накара хората да смятат, че двамата все още са заедно, но след това стана ясно, че не е така. Нито тя, нито той обаче, са говорили пред медиите, че са необвързани.

Yes or no: Никол Шерцингер и прозрачният гащеризон

След като Никол обяви завоалирано, че е сама, се похвали и с нова визия. Отскоро тя е с черна коса и бретон.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !