Наталия Гуркова: Прекрасно е, че съм омъжена!

01.04.2009 16:30 | Видян 23358 пъти | Гласували 2

Наталия Гуркова: Прекрасно е, че съм омъжена!

Една от най-красивите и желани българки – мис България 1998 Наталия Гуркова от малко повече от месец официално е мисис. Тя се омъжи за любимия си Джорджи и стана госпожа Михалевич. Дни след сватбата в София двамата отпрашиха за ЮАР, където живеят. Как й се отразява семейния живот, до колко нещата са се променили, липсва ли й България? Красавицата отговори на тези и още куп други любопитни въпроси специално за сп. EASY. Намерихме я в далечен ЮАР, а тя бе любезна да отдели част от времето си за читателите на списанието.


Госпожо Гуркова, как Ви се отразява семейният живот?

Много добре. Чувствам се спокойна и щастлива. Осъзнавам, че е прекрасно човек да е женен!

Промени ли се нещо след сватбата?

Генерално не се е променило, тъй като ние от доста време сме заедно и малко или много сме свикнали един с друг. Но съм по-сигурна някак си. По-различно е и е по-хубаво. Аз съм от хората, които вярват в брака. И двамата направихме много компромиси до този момент, за да просъществува връзката ни пет години, но не съжаляваме.

А как възприемате това, че мнозина живеят с половинката си на семейни начала, но никога не стигат до сватба?

Не го приемам, защото аз съм по-консервативна в това отношение. Уважавам традициите и държа нещата да вървят по установения ред. Бракът сплотява семействата и прави отношенията по-истински. Освен това – когато една двойка реши да има деца, според мен задължително трябва да има брак. По-добре е както за мъжа и жената, така и за наследниците.

В България плъзнаха слухове, че сте бременна. Има ли такова нещо?

Работим за бебе...Когато има нещо, ще разберете. То няма как да остане в тайна.

Преди време обявихте, че нямате намерение да се връщате да живеете у нас. Още ли поддържате тази позиция?

Не съм казала, че няма да се върна. Ние имаме жилище в България, което възнамеряваме да ползваме. В Черна гора е същото положение. Хубаво е човек да има много къщи и да успява да живее във всички. Но на този етап бизнесът ни е в Африка и е логично да прекарваме повече време в ЮАР. Обстоятелствата го изискват.
 
Какво Ви липсва от родината?

Много неща – и хубавите, и лошите. Най-много приятелите, дори и предишната работа. Но хубавото е, че когато усетя и нотка на носталгия аз се прибирам у дома. Така се справям по-лесно. А и Джорджи напълно ме подкрепя в това отношение, защото много добре ме разбира. Все пак и той е в същото положение.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

29 млн. от хазната за клана на министър

28 590 170 млн. лв. са усвоили фирмите на бащата на...

Кали напусна Пайнер

Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта...

Няма коментари към тази новина !