Луна заби 20-годишен младок

05.08.2019 10:03 | Видян 1427 пъти

Луна заби 20-годишен младок

Ексцентричната фолкаджийка Луна се фръцка из столицата в компанията на мускулест младеж в средата на 20-те години, коментират впечатлени фенове.

Младият компаньон на риалити звездата се води неин бодигард от няколко месеца, но всъщност изпълнява интимните прищевки на прецъфтялата чалгаджийка.

Младежът се казва Петър и е завършил наскоро треньорски профил в Националната спортна академия. Специалността му е гребане, което доста очевидно личи по наподобяващите двукрилен гардероб рамене на охранителя.

Макар че всъщност няма никаква нужда от гард, Луна е решила да си прави улична реклама, като се движи в компанията на коравия отвсякъде Пешо.

Близки до певицата твърдят, че заплатата на якото момче е близо 3000 лева на месец. Левентът съпровожда чалга антиката не само по участия, но и при елементарни ежедневни дейности като пазаруване в хипермаркетите, където чинно носи торбичките с покупки на двойно по-възрастната си работодателка.

Петър обаче имал и друга, не по-маловажна функция, която изпълнявал насаме с гласовитката. Мъжагата се нагърбил с нелеката задача да задоволява неутолимия сексуален апетит на изпълнителката, предават от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !