Преслава: Никога не съм взимала забранени субстанции

02.08.2019 13:04 | Видян 2539 пъти

Преслава: Никога не съм взимала забранени субстанции

Дни след светкавичния успех на новия си хит „Пиян”, Преслава изненада с решението да отговаря на въпросите на почитателите си.

Добричлийката май се чувства обидена от критиките и коментарите, които предизвика след като коригира носа си, предполагат в бранша. Повод стана именно избора на хитовата пайнерка да комуникира директно с феновете си чрез профилите си в социалните мрежи.

„Понеже в медиите се пишат само „истини” за мен, днес мисля да дам интервю лично на вас. Започва рубриката „Вие питате – Преслава отговаря!”. Искрено и самоиронично”, изненада певицата своите почитатели. В резултат стана ясно, че поддържа фигурата си със здравословно хранене и повече разходки. Пайнерката подчерта, че не използва продукти за отслабване и не е рекламирала такива. Тя напълняла с 15 кг. по време на бременността. „През цялото време Павел настояваше да се казва Преслава, но последните 5 дни го убедих да я кръстим Паола! Сега от време на време й казваме Преслава”, споделя певицата, цитира „Уикенд“.

Съвсем очаквано, хитовата пайнерка бе попитана и защо е решила да оперира носа си. Изпълнителката не прескочи въпроса и за първи път отговори подробно: „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото”.

Преслава откровено сподели, че не е оперирала само носа си. Припомни, че преди време се е подложила на редукция на гърдите. Всъщност, добричлийката никога не е крила тази интервенция, която се състоя доста отдавна. Тогава в бранша се говореше, че е наложителна, тъй като имала болки в гърба. „Нямам никакви импланти или нещо изкуствено по тялото и лицето си”, подчертава изпълнителката на „Пиян”.

Преслава подчерта, че не употребява и никога не е употребявала наркотични вещества, каквито слухове имаше преди време. „Считам за моя грешка, че дълги години оставях жълтите медии да пишат какви ли не измислени статии за мен и да насаждат на хората, че съм наркоманка. Не съм такава”, споделя пайнерката. От интервюто, водено от почитателите й, стана ясно още, че по документи певицата вече не е Петя, а Преслава. Явно и добричлийката се е прекръстила, както направи преди време Джена.

Вече повече от 2 години не пуши, а към постоянния интерес към себе си има нова стратегия. „Дълги години смятах, че правилният подход е да не обръщам внимание на свободните съчинения в пресата. Сега мисля, че е било грешно и че всяка лъжлива информация трябва да бъде опровергана своевременно, за да не се раждат митове!”, заявява Преслава. На въпроса ако напише книга за живота си, какво би било нейното заглавие, тя признава, че е имала „подобно предложение”, но е решила, че й е рано. Относно заглавието – „Дяволско желание”. Преслава споделя още, че е „Водка с утеха”, както и още от най-големите й хитова са нейни песни.

„Навремето, когато ги композирах, бях на 20 и няколко години и си мислех, че ако се пиша като автор, песента няма да има тежест. По отношение на текстовете, в много редки случаи нямам намеса”, споделя тя. Преслава обича да гледа филми и да чете книги, макар че не й остава много време за хобита. Любимите й книги са „Пътуване към себе си”,  „Лавина” и „Отклонение” на Блага Димитрова, „Любовта трае три години” на Фредерик Бегбеде и всички криминални на Агата Кристи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !