Беър Грилс пак се забърка в скандал – този път политически

02.08.2019 09:37 | Видян 1498 пъти

Беър Грилс пак се забърка в скандал – този път политически

След като склони действащият по онова време президент на САЩ Барак Обама да загърби Овалния кабинет и да мръзне в ледената пустош на Аляска, Беър Грилс ще покаже как се справя в дивата природа премиера на Индия Нарендра Моди.

В предстоящия епизод на предаването Man vs Wild по Discovery, чиято световна премиера е на 12 август, 68-годишният глава на най-многолюдната демокрация в света ще се впусне в екстремни преживявания заедно с Вечния оцеляващ.

Трейлърът за серията вече се завъртя и предизвика огромен интерес, като показва как двамата мъже си проправят път през гъсти гори, душат животинска тор и се спускат по буйни реки, а фон са красиви природни гледки и много диви хищници.

В последните месеци Моди започва да гради имидж на „свръхчовек“, като преди появата си рамо до рамо с лудия британец, индийският премиер беше представен като човек, който медитира в Хималаите, или пък прави сложни йога упражнения рано сутрин. Именно образът, който политикът гради чрез медийните си изяви, стана причина за огромния интерес към новия епизод на поредицата за оцеляване. Неговите опоненти обаче веднага го обвиниха, че той не е изпълнявал задълженията на поста си, а вместо това се е снимал в риалити. Според част от индийските медии, камерата на Man vs Wild се е въртяла в индийския резерват Джим Корбет на 14 февруари, денят, в който 40 души бяха убити при самоубийствен атентат в Пулвама, Кашмир и Джаму. Именно заради телевизионните си ангажименти Моди е реагирал с няколко часа закъснение да заяви позицията си.

Източници от правителството обаче оспориха тези твърдения, като анонимно заявиха, че Моди е снимал в продължение на 45 минути на 14 февруари и снимките са приключили около половин час преди терористичната атака, след което е поел предварително планираните си политически ангажименти.

Епизодът с индийския премиер ще бъде излъчен в 180 държави на множество езици в цялата мрежа на Discovery. “Това е възможност хората по цял свят да видят непознатата страна на индийския премиер”, заяви самият Грилс. „Епизодът ще бъде откровено и свободно приключение, което ще хвърли светлина върху опазването на животните и климатичните промени в Индия“, съобщиха от Discovery.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !