Летящ старт за Мегз като журналист

30.07.2019 11:50 | Видян 1716 пъти

Летящ старт за Мегз като журналист

Зашеметяващи резултати за топ дизайнерката Мегз, която вчера публикува първата си статия. Каканашева е твърдо решена да се занимава със журналистика и първата ѝ статия е вече факт.

Тя е на тема Защо се разделиха Кобрата и Андреа и от вчера вечерта вече има над 37 хиляди четения. Безспорно впечатляващ резултат, с който малко журналисти в страната могат да се похвалят.

Реалити звездата, която за пореден път доказа, че превръща всичко, до което се докосне в сензация, прави много фин паралел между заинтересоваността към личния живот на родните звезди и тоталната незаинтересованост към семейните ценности в обществото ни. Това споделя самата Мегз в началото на статията си.

И трябва да се признае материалът, който се базира на скандала с 16 годишния ученик, който се гавреше с учителка в Пловдив е доста добре написан. Каканашева още цитира развода на Гринго и Софка и съдебната драма за родителските права за детето на фолк певицата Емануела и милионерския наследник Митко Динев.

Мегз веднага получи похвала в социалните мрежи от редакторите на сайта, където ще пише. Едва ли и в най-смелите си надежди екипът на медията е очаквал, че първата статия на неопитната Мегз ще пожъне подобни резултати.

Самата Каканашева призна, че винаги се е подценявала и е получила възможността да пише благодарение на контактите на мъжа до нея, пише ХотАрена. Амбициозното миньонче още добави, че това ще ѝ помогне да натрупа опит - като отново намекна, че на есен ще ни изненада с нещо свое.

Коментарите към статията на Мегз бяха на двата полюса. Разгневена читателка изкритикува Каканашева, че заглавието към статията ѝ няма общо със самата статия. Друга читателка пък се възмути, че в писането на Мегз няма нищо интересно и че е там само заради мъжа си.

Десетки, обаче, бяха коментиралите, които похвалиха Каканашева и споделиха, че с интерес ще четат статиите ѝ и занапред. Други читатели пък се втурнаха да споделят мъките си и искаха Мегз да пише по темата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !