Амбър Хърд получи почетна награда

27.07.2019 09:23 | Видян 1793 пъти

Амбър Хърд получи почетна награда

Актрисата беше наградена за заслугите си в киното на филмовия фестивал в Италия.

Наградата, която получи Амбър Хърд на фестивала Giffoni Valle Piana, й беше дадена за цялостния й принос в кино индустрията и влиянието, което е оказала върху хората с ролите си.

Тоалетът, с който получи почетния приз, беше лятна рокля, която според нас ще бъде перфектният избор за стилна визия на плажа. Нежният цвят пудра и белите мотиви придадоха женственост на роклята, а самата й кройка носеше със себе си духа на лятото.

Полата беше в стил “прегърни ме” и плата завършваше с накъдрен детайл. Горната част пък се кръстосваше на гърба в небрежно. За да засили този ефект, актрисата бе добавила златисти бижута и токчета с животински принт.

Но най-красивият аксесоар определено беше искрящата й усмивка. Когато получи наградата си, тя силно се зарадва и с това очарова публиката.

Щастливият момент идва точно навреме – няколко часа преди награждаването, стана ясно, че желанието й съдебното дело срещу бившия й партньор Джони Деп да бъде преместено в друг град, е било отхвърлено.

Това създава неприятности за актрисата, но не накланя твърде много везните в полза на звездата от Карибски пирати. Тепърва очакваме да разберем как ще се развият обстоятелствата покрай делото.

Снимка: Profimedia
Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !