Задава се продължение на Клюкарката

21.07.2019 09:25 | Видян 1318 пъти

Задава се продължение на Клюкарката

Популярният сериал Клюкарката ще се завърне на екрана с продължение на историята – това потвърдиха вече и от продуцентите на шоуто.

HBO Max обявиха, че смятат да създадат 10 епизода като продължение на предаването, разкри Deadline. Според изданието новата част на предаването ще обхване историята 8 години след времето, когато е приключил сериалът. Тогава ново поколение от ученици ще се запознаят с Клюкарката.

Шоуто ще има за цел да покаже как се е променило времето от тогава насам и как социалните медии влияят на хората днес, подобно на целта на оригиналното предаване.

По отношение на това кои от героите от предишното предаване ще бъдат част от продължението, все още нищо не е сигурно. Продуцентите искат да съберат възможно най-много от актьорите, но вече всички работят по нови проекти и това ще направи завръщането им по-трудно.

Лейтън Мийстър, която беше в ролята на Блеър, в момента снима сериала Single Parents, а Блейк Лайвли, предишната Серина ван дер Удсън, е бременна и фокусирана изцяло върху семейството си. Ед Уестуик, който игра Чък Бас, заема главна роля в White Gold, а Пен Бадли, който преди години се превъплъти в Дан Хъмфри, сега снима сериала You.

Всички от тях обаче са признавали, че не могат със сигурност да кажат, че не биха опитали отново с предаването. Дори всъщност Чейс Крауфорд, познат на зрителите като Нейт Арчибалд, само преди седмица потвърди, че би искал да се завърне на екрана с предишните си колеги и да заснемат продължение на сериала.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !