Джей Зи влиза в бизнеса с канабис

14.07.2019 09:08 | Видян 1982 пъти

Джей Зи влиза в бизнеса с канабис

Рапърът Джей Зи е най-новата знаменитост, която влезе в бизнеса с канабис, подписвайки се като главен стратег на бранда в калифорнийската компания за марихуана Калива.

"Всичко, което правя, искам да правя правилно и на най-високо ниво", каза той в изявление, публикувано на уебсайта на компанията. "С целия потенциал в канабис индустрията, опитът и етиката на Калива я правят най-добрия партньор за това начинание. Искаме да създадем нещо невероятно, да се забавляваме в процеса, да правим добро и да водим хората по пътя", каза той.

Калива заяви, че като главен стратег, Джей Зи ще помогне на компанията в нейните творчески решения, както и в усилията и стратегията за популяризиране на марката. Той ще се съсредоточи и върху усилията за увеличаване на участието в легалния бизнес с канабис на хора, които са излежавали присъда в затвора и са били изключени от бързоразвиващия се сектор.

"Заедно се надяваме да оформяме развитието на канабиса, да насърчаваме равенството и справедливостта в развитието на индустрията, да популяризираме многобройните употреби и ползи от канабиса и да дадем възможност на потребителите да се чувстват свободни да използват канабис както, когато и където искат", заявява Калива в изявление.

49-годишният рапър, роден като Шон Картър и женен за попзвездата Бионсе, е най-новата знаменитост, която влиза в бизнеса с канабис, разпространяващ се бързо в Съединените щати, тъй като все повече държави го легализират за развлекателни цели.

Рапърът Снууп Дог създаде своя собствена марка марихуана, а актрисата Упи Голдбърг стартира линия от медицински продукти с марихуана за жени през 2016 година. Само преди дни Редмен и Метод мен от Wu Tang Clan също обявиха, че стартират своя марка канабис.

Джей Зи наскоро бе обявен от списание Форбс за първият хип-хоп милиардер, благодарение на инвестициите в шампанско, коняк, услугата за споделяне на пътувания Юбер и неговата развлекателна компания Рок Нейшън.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !