Андреа без грим, но с Photoshop

09.07.2019 14:10 | Видян 2036 пъти

 Андреа без грим, но с Photoshop

„Без грим... без изкуствена коса... Просто аз и слънцето в лицето ми“. Това написа Андреа към снимка, която сподели във Facebook. В желанието си да покаже как изглежда без тежък грим, певицата отново предизвика негативни коментари от фенове.

Андреа е неузнаваема на кадъра. Ако някой го види без да знае, че на него е тя, няма да я познае.

Въпреки твърдението, че е без грим, някои потребители на социалната мрежа все пак разконспирираха Андреа, че тя е използвала Photoshop за пореден път.

Любимата на Кубрат Пулев е употребила специален филтър, за да прикрие несъвършенствата по кожата на лицето. Освен това по скулите ѝ все едно има лек розов руж.

„Вярвам, че и без фотошопа си красива. Добре си го написала иначе :) Надявам се някой ден да се харесаш и обикнеш достатъчно, за да спреш да го използваш. Всички сме прекрасни така, както Бог ни е създал“, написа жена под снимката на попфолк изпълнителката. Други също бяха откровени и й изпратиха шеговити мемета, едно от които е Пинокио, чийто нос расте веднага щом излъже.

Андреа неведнъж публикува снимки, които са били коригирани със специална програма.

Преди няколко месеца Николета Лозанова се похвали с кадър от плажа, на който е без грим. Тогава много хора се чудеха кой е на снимката.

Източник: tialoto
Снимка: Facebook


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !