Ех, защо няма допинг тест за шеф на БНТ

05.07.2019 13:53 | Видян 782 пъти

Ех, защо няма допинг тест за шеф на БНТ

СЕМ не обърна внимание на зависимостите на своя фаворит за директор на БНТ - например невърнатите му борчове за доста голяма сума към КТБ според данни на синдиците на банката. Не обърна внимание на зависимостта между един от кандидатите и един от членовете на органа, които са имали "продължително съжителство".

Във всеки конкурс в цивилизована страна това би довело до отстраняване на журито на Бетина Жотева. А именно с нейния глас беше избран за генерален директор Емил Кошлуков - без него нямаше да има мнозинство. Това сигурно ще послужи за мотив за обжалване на резултатите от жалкото позорище, поредно унижение за тази нация, май тотално пренебрегнала достойнството си.

Но ето свежа идея: при силното спортно начало в конкурса - в лицето на Сашо Йовков и Сашо Диков, можеше на него да бъде въведен допинг тест. Знаете, в спорта не се допуска участието в състезания на хора, които използват стимуланти - хапове, трева, кока. Защото те създават зависимости, не по-малко плашещи от олигархичните, финансовите и останалите.

Ние например помним, че избраника на СЕМ - Куши, провеждаше кампании за легализация на марихуаната - нещо, с което хванаха на допинг тест самия най-титулован спортист в историята Майкъл Фелпс. Важен е въпросът и с такава ли пропаганда ще ни занимава от екрана на издържаната с парите ни БНТ? И, ако не искаме, пита ли ни някой? Учените вече доказаха връзката между остри психични заболявания като шизофрения и параноя от употребата на трева.

Някой вече съвсем сериозно беше предлагал въвеждане на психо - и допинг тест за депутатите - да се види кой от какво е зависим. Така че, това, което предлагаме даже не е майтап. Пък и не е късно да се направи допинг тест на кандидатите за БНТ. Да видим кой ще го мине, а кой няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Веселка спечели Фермата

Веселка Маринова е големият победител в петия сезон...

Пиеси за деца с премиера на Панаирът...

Как да избелите ушите си, ако сте вълк? Могат ли...

Няма коментари към тази новина !