Никол Шерцингер със самотен рожден ден

01.07.2019 17:26 | Видян 1635 пъти

Никол Шерцингер със самотен рожден ден

Никол Шерцингер прекара самотен рожден ден.

Тя навърши 41 години, но до нея нямаше любим мъж. Певицата все пак почете празника си. Тя се върна у дома на Хаваите. Никол показа кадри от ултрамодерния хотел Шератон в столицата Хонолулу.

Комплексът е разположен на брега на Тихия океан. Рожденичката изглежда доста секси, небрежно облечена в скъсани дънки и бяла блузка с гол кръст, пише България Днес.

"Преминавам още една година", написа Шерцингер в социалните мрежи. Тя е получила като подарък изненада страхотна торта с горски плодове - малини, къпини, боровинки. На нея е изписано: "Честит рожден ден, Никол!!".

По-рано през деня Никол се отдаде на усамотение в гората. "Обичам да бъда едно с майката природа. Да съм в пълно благоговение за нейната грандиозна красота и всичко, което ни дава. Погрижете се за нея и тя ще се погрижи за вас", мъдро съветва Никол.

По същото време българската звезда на тениса Григор Димитров бе на купон в Лондон с бившата номер едно при жените Серина Уилямс.

Двамата се засякоха и по време на изложба. Това официално показа, че всичко между Гришо и Никол отдавна и безвъзвратно е приключило.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !