Мегз предизвика фурор в Сандански

01.07.2019 15:54 | Видян 1403 пъти

Мегз предизвика фурор в Сандански

Топ дизайнерката Мегз посети Сандански през уикенда.

За това потвърди и риалити звездата чрез стори в профила си в инстаграм. Мегз посетила града по работа. Когато обаче се появила в центъра на Сандански, красавицата се превърнала в истинска сензация.

Множество нейни почитатели се втурнали към нея за снимка. По същото време в съседно заведение имало детски рожден ден.

Децата разпознали Мегз и също хукнали към нея. Суматохата станала огромна. Цялото движение по главната улица било блокирано.

В желанието си да стигнат по-бързо до любимата си звезда две от децата се сбили. Едното паднало на земята и в цялата суматоха за малко не било прегазено от тълпата.

Самата Мегз ужасно много се притеснила и се опитала да успокои децата, пише ХотАрена. Наложило се представител на местната полиция да създаде ред.

Майката на едното от децата коментира, че децата обожавали Мегз заради участието ѝ в Биг Брадър и риалитито ѝ и че те буквално полудели като я видели.

“Добре, че полицията се намеси навреме и се разминахме само с няколко ожулени колена. Бяхме само две майки с всички 20 деца на рождения ден. Хукнаха с телефоните и беше невъзможно да ги спрем. Благодарни сме на Мегз за търпението и вниманието, което им отдели”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !