ДА! MOMENTS by Andre Tokev е истинско удоволствие

01.07.2019 10:49 | Видян 555 пъти

ДА! MOMENTS by Andre Tokev е истинско удоволствие

MOMENTS by Andre Tokev е хубав пример как един шеф може да гради империя от заведения с различен характер, като запазва стила, а не прибягва – като други главни тв готвачи – към вериги за кебапчета и кюфтета.

Представено като коктейл бистро, това всъщност си е ресторант, който е издържан минималистично, в духа на модернистичната сграда на Узунджовска на метри от бул. Витоша, но менюто му е абсолютно максималистично.

В него има вариации на тема българска кухня в нов прочит – вижте гарнираните пити, както едно време викаха на пиците, със сирене по шопски и други приумици, и се забавлявайте, докато хапвате.

Има и съвършени европейски десерти, останахме много доволни от кайзершмарна. Има и други прекрасни кулинарни предложения. А има, както може да се очаква, и коктейли.

Някои са пак с български привкус – рози с розе примерно, има и класики като любимото ни Дайкири, има и изненади. Изобщо, истинско удоволствие.

За капак, разполага се с малка, но приятна градина. А любителите на шоукукинга могат да гледат изпълненията на готвачите, вместо фейсбука си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кралицата изгуби $45 милиона

Уилям и Кейт с кинопремиера в задния си двор...

Драма за Свидетели на Йехова...

Грузинско-френският филм Начало спечели голямата награда...

Няма коментари към тази новина !

*}