Мис България, Камелия и Азис напускат Къщата

30.03.2009 11:30 | Видян 17733 пъти | Гласували 5

Мис България, Камелия и Азис напускат Къщата

Сензационното си решение да напусне Къщата на „ВИП брадър“ завинаги взе Мис България 2009 Антония Петрова. Най-възрастната носителка на титлата ще излезе тази вечер в живото предаване. Заедно с нея от изолацията бягат Камелия и Азис. Двамата бяха гост звезди през последните няколко дни. Тримата напуснали ще се срещнат в студиото на „Голямата уста“, където мис Петрова ще даде логично обяснение защо бяга от благотворителния елемент на тазгодишния конкурс, който спечели. Видно е, че тя не успя да се впише сред останалите участници във ВИП-а.

В името на благото на децата-спортисти от домове за сираци, съквартирантите ще играя футбол. По-любопитното е, че коментатори на срещата ще бъдат освен водещите Кънчев, Рачков и Игнатова, и Евгени Минчев. Дали разбира нещо от подобни срещи, ще стане ясно от преките му включвания. Най-добре представилият се играч ще бъде спасен от елиминации.

Довечера ще станат ясни и имената на номинираните за изгонване. Азис и Камелия като гост звезди ще изберат по един от ВИП-овете. Останалите ще бъдат определени след края на футболната мисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Алисия окончателно изтри Ники Михайлов

Поп фолк дивата Алисия най-накрая заличи татуса, който...

Камелия вдигна градуса

Камелия пак разпали страстите в социалните мрежи. Огън...

Няма коментари към тази новина !

*}